Редактор: кадър Нова телевизия Не мисля, че Слави Трифонов и Бойко Борисов

...
Редактор: кадър Нова телевизия Не мисля, че Слави Трифонов и Бойко Борисов
Коментари Харесай

Томислав Дончев, ГЕРБ: Слави Трифонов и Бойко Борисов не са разговаряли след изборите

Редактор: 

кадър Нова телевизия 

Не мисля, че Слави Трифонов и Бойко Борисов са имали някаква връзка след изборите. Това сподели в студиото на Нова телевизия вицепремиерът Томислав Дончев. Той добави, че кардинално е редно да има контакт сред водачите на всички партии, които са се показали добре, само че естествените политически практики у нас ги няма.

ГЕРБ нямат боязън от нови избори, нито от служебно държавно управление, назначено от президента, разяснява Дончев. „ Всички политически структури, които изключват първия, са противоестествени “, сподели той и предвижда, че това ще стане ясно в идващите месеци.

Дончев разяснява, че ГЕРБ няма да проявят политически нарцисизъм. „ Ние не сме революционна организация, няма да организираме протести “, сподели вицепремиерът. Той обаче сподели, в партията има доста хора, които са стимулирани да подхващат „ антиреволюционни “ дейности.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР